Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

Ürkmezer kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi; “ Bir ülkenin yarınının şekillenmesinde, bir toplumun eğitiminde sonsuz emek ve fedakârlıkları bulunan öğretmenlerimizin üstlendikleri sorumluluk hiçbir şeyle kıyaslanamayacak kadar büyük ve değerlidir.

Öğretmenlik; ilim, irfan ve bilgi hazinelerini cömertçe paylaşıp, zengin kültür düzeyine sahip nesillerin oluşmasında temeli atan ilk el olmak demektir. Onların sabır, şefkat ve özveriyle bir motif gibi işledikleri evlatlarımız, yarın al bayrağı gururla dalgalandıracak; erdemli, ahlâklı, milli birlik ve beraberliğe katkı sağlayan sorumluluk sahibi bireyler olacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Cumhuriyeti yükseltecek olan sizlersiniz” diyerek işaret ettiği bu gençlik, kutlu vazifelerini canla başla icra eden öğretmenlerimizin elinde yetişecektir.

Bu duygularla, evlatlarımıza bir harf öğretebilmek için bu toprakların her köşesinde aşkla, heyecanla görev yapan saygıdeğer öğretmenlerimizin ve öğretmen adayı genç kardeşlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, ebediyete intikal eden tüm Öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.”
Editör: Haber Merkezi