Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli tarafından geleneksel hale getirilen her hafta ayrı bir vatandaşın çeşitli ikramlarda bulunduğu Cuma buluşmalarında bu haftaki durak Saime Hatun Camii idi.

Kılınana Cuma Namazının ardından ikramlar yapılırken Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, Mahalle sakinleri ile uzun süre sohbet etti.

Bir yandan Köy ve Mahalle ziyaretleri diğer yandan Pazartesi günleri gerçekleştirilen halk toplantıları devam ederken, Cuma günler de namaz sonrası vatandaşlarla bir araya geldiklerini kaydeden Ürkmezer, “Kaymakamlık ve Belediyenin rutin hizmetlerinin yanı sıra bu hizmetleri verdiğimiz vatandaşlarımızla da sık sık bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz.

Onların fikirleri almak, bire bir istişarelerde bulunmak çok daha etkili oluyor. Cuma günleri her hafta bir başka Camimizde İtfaiye Müdürlüğümüzün organizesinde bir hayırsever vatandaşımızın ikramları ile hem vatandaşlarımızla hasbıhal ediyor hem de sorunları yakından dinleyebilme fırsatı yakalıyoruz. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi