Safranbolu kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in talimatı ile başlayan ve 2018 yılının Ocak ayı başından bu yana devam eden Halk Günü Toplantıları vatandaşların yoğun ilgi ve katılımı ile devam ediyor.

İlk günden bu yana katılım sağlayan ve talepleri dinlenen vatandaşlar, taleplerinin ardından gerekli birimlerce yapılan çalışmalar sonrası bilgilendirilirken, Kaymakamlık ve Belediye programları haricinde olanlara ise yönlendirme yolu ile yardımcı olunuyor.

Toplantıların amacına uygun bir şekilde devam etmesinden ve vatandaşlardan olumlu geri dönüşlerin olmasından dolayı mutlu olduklarını belirten Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “ 2018 yılının ilk haftasından bu yan çok sayıda vatandaşımızı düzenlediğimiz Halk Günü Toplantıları vasıtası ile dinleme fırsatı bulduk. Bu toplantılarda Devletimizin bizlere verdiği imkânlar doğrultusunda, her toplantımızda hazır bulunan birim müdürlerimize vatandaşlarımızı yönlendirerek yardımcı olmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

Taleplerin yalnızca not alınarak burada kalmadığını ifade eden Ürkmezer; “ İş not almakla ya da gerekli müdürlüğe sevkle bitmiyor. İşin başlamasından tamamlandığı ana kadar takip ediyoruz. Gerçekleştirilen çalışma ile ilgili talep sahibine bilgiler veriyoruz. Bu aşmadan sonra vatandaşımızın memnun olması ise bizlere çok daha büyük mutluluk veriyor” diye konuştu.

 
Editör: Haber Merkezi