Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in talimatı ile başlayan ve 2018 yılının ilk haftasından bu yana devam eden Halk Günü Toplantıları yoğun katılımla devam ediyor.

Aralıksız devam eden toplantılarda Ürkmezer bir yandan vatandaşların sorunlarını dinlerken diğer yandan taleplerini de bizzat alıyor.

Bu gün gerekleştirilen toplantıya Eskipazar Kaymakamı Mehmet Yasin Erkan’da eşlik ederken, her zaman olduğu gibi Kaymakamlık ve Belediye Birim Müdürleri de hazır bulundular.

Vatandaşlarla yakından ilgilenen Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “2 yıldır çeşitli vesilelerle halkımızla birlikte oluyoruz. Köy ziyaretlerimiz, esnaf ziyaretlerimiz, okul ziyaretlerimiz, mahallelerde vatandaşlarımızla hemhal olmamız gibi. Amacımız Dünya Mirası Safranbolu’muzda vatandaşlarımızın dertlerine birlikte çare aramak. Bizlere direkt ulaşmasını, sorunların çözümü noktasında birlikte bir şeyler yapalım. Bu noktada ilk günden itibaren güzel çalışmalarımız ve geri dönüşler aldık” dedi.

Bu şekilde Devlet Vatandaş arasında güzel bir köprü oluşturduklarını kaydeden Ürkmezer; “Vatandaşlarımızın bizlere olan güveni ve desteği ile bizler çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi