Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, Halk Günü Toplantılarının devam ettiğini, vatandaşların sorunlarına, taleplerine ivedilikle cevap vermeye gayret gösterdiklerini söyledi.

Uzun zamandan beri devam eden ve vatandaşların sorunlarını, taleplerini, Safranbolu ile ilgili düşüncelerini, yapılmasını istedikleri hizmetleri bire bir dile getirmek üzere düzenlenen Halk Günü Toplantıları devam ediyor.

Belediye Meclis Salonunda vatandaşlarla bir araya gelen Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, toplantıya katılan tüm vatandaşları sırası ile dinlerken diğer yandan Kaymakamlık ve Belediye Birim Müdür ve Amirleri de birimleri ile ilgili gerekli konularda notlarını alıyor.

Ürkmezer, toplantı öncesi “Âlemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) 'in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili'ni, bir kez daha birlik ve beraberlik duyguları içerisinde idrak etmenin mutluluğuna erişmiş bulunmaktayız. Bu vesile ile bir kez daha tüm İslam Aleminin ve Safranbolulu hemşerilerimin kandilini kutluyorum” dedi.

Halk Günü Toplantılarının olumlu geri dönüşlerinin olduğunu görmenin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Ürkmezer; “ Amacımız bu güzel kenti daha yaşanılır bir hale getirmek. Bunun da başlıca kaynağı vatandaşlarımız. Onların bu kentte ki mutluluğu, şehrin yaşam standartlarının artması yaşanırlığı da beraberinde getirecektir. Bu nedenle sadece dinlemek değil, taleplerinde yerine getirilmesi gerekmektedir. Devletimizin bizlere verdiği yetkiler dâhilinde Safranbolu ve Safranbolulu vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti verme çabası içerisindeyiz” dedi.

Toplantıya katılan vatandaşlar ise, “ Böyle önemli bir projeyi başlattığı ve bıkmadan, usanmadan kendilerini büyük bir dikkatle dinlediği, talepler karşısında derhal gerekli talimatları veren ve takip eden Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ve ekibine teşekkür ediyoruz” şeklinde görüşlerini dile getirdiler.