Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, Safranbolulu Şehit ve Gazi ailelerini ziyaret etti.

2005 yılında Kars’ta askerlik görevini ifa ederken gazi olan Kamil Özer ile başlayan ziyaretler, Şehit Er Atilla Bodur’un ablası Ayşe Bodur ve Şehit Er Ertuğrul Mor’un Anne – Babası Muzaffer ve Saniye Mor ziyaretleri ile son buldu.

Ziyaretler esnasında Gazimize ve Şehit Ailelerine çeşitli hediyeler takdim eden Ürkmezer, “Ziyaretlerimizin amacı ilçemizde halen ikamet eden ve Vatan uğruna canını seve seve feda eden Şehitlerimizin ve gazilerimizin ailelerinin yalnız olmadıklarını, gerek devletimizin gerekse yerel idarelerini her daim yanlarında olduğunu bilmelerini istememizdir.

Biz Şehitlerimize ve Gazilerimize şükran ve minnet borçluyuz. Bu nedenle kendilerini sık sık ziyaret ederek hem hasbıhal ediyor hem de her hangi bir sıkıntıları var ise bunları gidermek adına gerekeni yapmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

Şehit aileleri böylesi ziyaretlerin kendilerini mutlu ettiğini evlatlarının unutulmadığını görmenin gurur verici olduğunu ifade ettiler.

Gazi Kemal Özer ise “ öncelikle Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Gerek kendisi gerekse personeli bizleri yalnız bırakmıyorlar. Derdimiz olduğunda derhal irtibata geçiyor ve çözüme kavuşturuyorlar” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi