Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Safranbolu Esnaf Odası Başkanı Muammer Dumaner, Sanayi Bölgesi Koruma Derneği Başkanı Şefik Yılmaz Genç, Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürü Celal Cingöz ve Zabıta Müdürü Mustafa Yılmaz’ın da eşlik ettiği ziyarette Ürkmezer, esnaflarla uzun süre sohbet etti.

Yoğun iş temposundan fırsat buldukça vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelen Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “ Sanayi esnafımızın işi gerçekten ağır. Hepsine ayrı ayrı kolaylıklar diliyorum.

Bu gün arkadaşlarımız ile sohbet etme, sanayi esnafının sıkıntılarını dinleme fırsatı bulduk. Gerek Kaymakamlık gerekse Belediye olarak her daim yanlarında olduğumuzu hatırlatmak isterim" diye konuştu.

Esnafların ziyaretler esnasında güler yüzle karşılamasının kendilerini ziyadesi ile mutlu ettiğini ifade eden Ürkmezer, "Türk insanının misafirperver yüzü esnaflarımızda da mevcut. Yoğun ve ağır iş tempolarına karşın güler yüzlerini eksik etmiyorlar" dedi.

Ziyaret ettiği esnaflardan çalışmaları hakkında bilgi alan Ürkmezer, tüm esnaflara bol kazançlar ve hayırlı işler temennisinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi