Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, 7 şubesi yüzlerce değişik branşta kursu ve binlerce kursiyeri ile bir marka haline gelen Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi (SAKEM) Esentepe ve Yukarı Tokatlı Mahallelerinde bulunan şubelerini ziyaret etti.

Eşi Miray Ürkmezer, Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Zülfiye Eraslan Özcan ve SAKEM Koordinatörü Münevver Esen ile birlikte SAKEM şubelerinde incelemelerde bulunan Ürkmezer, kursiyerlerle uzun süre sohbet ederken, olumlu geri dönüşlerin olması ve özellikle bayan kursiyerlerden daha fazla şube talebinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Ziyarete Esentepe SAKEM Şubesi ile başlayan ve Yabancı dilden, resme, tel kırma’dan tasarıma kadar pek çok alanda kursların verildiği SAKEM’in Safranbolu için önemli bir kazanım olduğunun altını çizen Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “ Burada insanlarımız hobi kurslarının yanı sıra mesleki kurslarda alıyor.

Hem el becerileni ilerletiyor hem de aile bütçelerine katkı sağlama fırsatı yakalıyorlar. Yine ziyaretlerimiz esnasında kursiyerlerimizin memnuniyeti bizlere yansıyor. Hali ile bizleri mutlu ediyor” dedi.

Kurslarda birbirinden güzel eserlerin ortaya çıktığını ve döne sonunda çok güzel kişisel sergiler ile karşılaştıklarını belirten Ürkmezer, tüm kursiyerlerimize başarılar diliyor, SAKEM ekibimizi tebrik ediyorum, şeklinde konuştu.

Son olarak Aşağı Tokatlı Şubesine geçen Ürkmezer, Ahşap Hediyelik Eşya, Kuranı Kerim ve Seracılık kurslarını ziyaret etti.