Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer tarafından vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinlemek, çözüm yolu bulmak üzere başlattığı ve her hafta Pazartesi günleri saat 14. 00 da gerçekleşen ‘’Halk Günü Toplantıları’’devam ediyor.

2018 yılı Ocak ayının ilk haftasından bu yana devam eden toplantılarda Ürkmezer tarafından bizzat dinlenen vatandaşlar, Kaymakamlık ve Belediye tarafından gerçekleştirilebilecek olan talep ve istekleri doğrultusunda gerekli birimlere yönlendiriliyor.

İlk günden bu yana binlerce vatandaşla bire bir görüştüklerini ifade eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “Gerek Kaymakamlık gerek Belediye gerekse vatandaşlar olarak Safranbolu’ya en güzel, en iyi hizmeti verebilmek ortak paydasında buluştuklarını” söyledi.

Göreve başladığı ilk günden beri Safranbolu halkı ile her daim iyi ilişkiler kurduklarını kaydeden Ürkmezer; “Safranbolulu vatandaşlar Osmanlıdan aldıkları geleneklerine bağlılık, koruma güdüsü, misafirperverlik ve aile terbiyesini hayatın her alanında yansıtıyor. Bizlerde bu iyi niyet, anlayış ve destek karşısında Devletimizin de bizlere verdiği destek ve yetki çerçevesinde tüm mesai arkadaşlarımla birlikte en iyiyi vermeye gayret gösteriyoruz. Yine ilk günden bu yana bizlerden destek ve dualarını esirgemeyen değerli Safranbolu halkına teşekkür ediyor, Safranbolu için çalışmaya ara vermeden devam edeceğimizi belirtiyorum” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi