Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, İlçe Halk Kütüphanesi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda, Safranbolu’da görev yapan Mahalle ve Köy Muhtarları ile bir araya geldi.

Göreve başladığı günden itibaren sık sık mahalle, köy ziyaretleri, birim müdürleri ve muhtarlarla yapan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, muhtarlarla bir araya gelerek hem 2017 yılının bir değerlendirmesini yaptı, hem de muhtarların sorunlarını dinledi.

Toplantıya, Ürkmezer’in yanı sıra, İlçe Jandarma Komutanı J. Yüzbaşı Serkan Özden, İlçe Emniyet Müdür Fatih Çalışır, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Şahin, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdür V. Mehmet Emre, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Yılmaz, İlçe Müftüsü Hasan Güneş ile Mahalle ve Köy Muhtarları katıldı.

Programda konuşan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr, Fatih Ürkmezer, Bu tür toplantıları sık sık gerçekleştirdiklerini belirterek, amaçlarının Korumanın Başkenti Safranbolu’ya çok daha iyi hizmet verebilmek olduğunu belirtti.

Gerek Kaymakamlık gerekse Belediye olarak bu yıl içerisinde neler yapıldı, gelecek yıl neler yapılacak bunların muhasebesini ve planlarını yapmaya başladıklarını ifade ederken, ben biliyorum ki siz değerli muhtarlarımızda mahalle ve köyleriniz için var gücünüz ile çalışıyor, hizmet alabilmek için çabalıyorsunuz şeklinde konuşmasına devam eden Ürkmezer, Safranbolu’nun huzurlu bir kent olduğunu kaydederken; “Bu böyle diye bizler iyi niyetli vatandaşlarımız korumayı bırakacağız anlamına gelmiyor.

Gerekli her türlü kontrolü arkadaşlarımız yapıyorlar. Şimdiye kadar kötü bir sonuç gelmedi. Bu nedenle huzurlu bir ortamda görev yapmamız için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan ve bunu sağlayan Emniyet güçlerimize ile Jandarmamıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ürkmezerin açılış konuşmasının ardından İlçe Emniyet Müdürü Çalışır, İlçe Jandarma Komutanı Özden, İl Gıda Tarım ve hayvancılık Müdürü Şahin ile İlçe Tarım Müdürü Emre, çalışmalar hakkında bilgiler verirken, mahalle ve köy muhtarları da görev yerlerindeki sorunları Ürkmezer’e aktardılar.

Muhtarların taleplerini teker teker dinleyen Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, birim Müdürlerinin salonda hazır bulunduklarını ve gerekli notların alındığını söyledi.

Ürkmezer, toplantı sonunda yeni yıla gireceğimiz şu günlerde sizlerden ve bütün vatandaşlarımızdan ricam:” lütfen alkollü araç kullanmasınlar. Emniyet kemerlerimizi mutlaka takalım. Trafik kurallarına riayet edelim. Bu vesile ile yeni yılın Ülkemize, Milletimize, Safranbolulu hemşerilerimize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi