Yapımı Devam Eden ve Bölgenin En Büyük İbadet ve Sosyal Alanları İle Büyük Camilerinden Birisi olmaya Aday Merkez Camide İncelemelerde Bulundu.


Safranbolu Müftüsü Hasan Güneş ile birlikte Cami inşaatını gezen Ürkmezer yaptığı açıklamada, inşaatın bir an evvel tamamlanması için gerek devletimi gerekse vatandaşlarımız ile birlikte var gücümüzle çalıştıklarını söyledi.

Merkez Camiinin tamamlandığında bölgenin en büyük camilerinden birisi olacağını sosyal alanları ile de ilgi göreceğini kaydeden Safranbolu Kaymakamı/Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer; “ İlçemiz merkezinde devam eden Merkez Camii inşaatını, İlçe Müftümüz ve Camii Derneğinden Yöneticileri ile beraber gezdik.

İnşaattaki çalışmalar hızla devam ediyor. Biz bu inşaatın hızlı bir şekilde tamamlanması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonrada devam edeceğiz. Amacımız Camimizin bir an evvel tamamı ile ibadete açılmasıdır” dedi.

Yakın bir zamanda da bu inşaatta bugüne kadar hayrı geçen insanlarla tekrar görüşeceklerini ifade eden Ürkmezer, kendileri ile hem tanışmak hem de teşekkür etmek istiyorum. İnşallah hayır sever vatandaşlarımızın ve devletimizin de desteğiyle bu camiyi bir an önce ibadete açmayı planlıyoruz şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi