Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer, Safranbolu Cemil Meriç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin “Karma Resim” Sergisini ziyaret etti.

Cemil Meriç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenleri tarafından Misak-ı Milli Demokrasi Meydanında düzenlenen Karma Resim Sergisine Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer’in beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Recep Kabaş, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Açılış kurdelesi kesildikten sonra sergi hakkında bilgi alan Kaymakam Ürkmezer;

Öncelikle siz değerli öğretmenlerimizin, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Çok güzel eserler ortaya koymuşsunuz, bu güzel eserler için tebrik ediyorum.

Mesleğiniz gereği nesillerimiz için büyük gayret ve çaba ile çalışırken ayrıca böyle bir sanatı sergilemiş olmanız, eminim ki o müstesna vasıf olan anneliğin verdiği kuvvetin sonuçlarındandır.

Elbette bir gün değil kadınlarımızı her gün takdir ve tebrik etmeliyiz. Çünkü bizler “Cennet Anaların Ayakları Altındadır” buyruğunu düstur edinmiş bir milletiz. Ben burada emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, Dünya Kadınlar Gününü kutlarım” dedi.
Editör: Haber Merkezi