Safranbolu Belediyesinin sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan hasta ziyaretleri her cuma periyodik olarak devam ediyor.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in talimatı ile başlayan, vatandaşların iyi ve kötü günlerinde devletin yanlarında olduğunu gösteren çeşitli projeler arasında yer alan, hastanede yatan hastaların ziyaret edilmesi vatandaşların memnuniyetini kazanıyor.

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen projede, Müdürlüğe bağlı ekipler Safranbolu Devlet Hastanesi içerisinde yer alan servisleri dolaşarak tedavi olan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek herhangi bir şeye ihtiyaçları olup olmadığı soruluyor.

Ekiplerin Hastanede yatan hastalara, hastanede ihtiyaç duyabilecekleri bazı hediyeler götürdüklerini ve yoğun iş temposundan fırsat buldukça ziyaretlere bizzat katıldığını kaydeden Ürkmezer Doğumdan ölüme kadar vatandaşların yanlarında olduklarını belirterek şu ifadelere yer verdi’’ Hastalıkta ve sağlıkta vatandaşımızın yanında olmaya özen gösteriyoruz, devletimizin bize verdiği imkanları vatandaşlarımıza aktarırken, bulunduğumuz şehrin fiziksel koşularını iyileştirmenin yanı sıra, bireysel gereksinimlerini de karşılamaya çalışıyoruz’’dedi.

Ürkmezer’’Bizlerin en hassas olduğu dönemlerden birisi de hasta olduğumuz zamanlardır, bunun bilinciyle vatandaşlarımızın kendilerini yalnız hissetmemelerini sağlamak amacıyla başlattığımız hasta ziyaretleri projemiz vatandaşımızın memnuniyetini kazanıyor. Hastanede yatan tüm hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum’’şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi