Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in uygulamaya koyduğu projeler arasında yer alan Hastanede yatan hastalar periyodik olarak ziyaret ediliyor.

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ekipler Safranbolu Devlet Hastanesinde yatan hastaları her cuma ziyaret ederek herhangi bir konuda istekleri olup olmadığı soruluyor.

Hastanede yatan hastalara moral olmak amacıyla uygulamaya koyulan proje vatandaşların memnuniyetini kazanıyor. Ziyaret esnasında hastaların, istek talep ve beklentileri dinleniyor. Hasta ziyaretlerine fırsat buldukça katılan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, hayatın tüm zamanlarında hastalıkta, sağlıkta vatandaşın yanında olmaya çalıştıklarını belirtti.

Ürkmezer vatandaşlarla yakın temas kurabilecekleri çeşitli projeler geliştirdiklerini ifade ederek şu sözlere yer verdi’ "Geliştirdiğimiz tüm projeler aynı amaca hizmet ediyor, doğru hizmeti verebilmemiz için vatandaşlarımızla birebir iletişim halinde olmamız gerekiyor; böylece devletimizden beklentilerini doğru bir şekilde tespit etme imkanı bulabiliyoruz. Hasta ziyaretlerimiz de vatandaşımızın kendilerini yalnız hissetmemeleri için uygulamaya koyduğumuz bir proje. Hastalarımıza Allahtan acil şifa diliyor tüm hemşerilerimize sağlıklı bir ömür temenni ediyorum" dedi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ziyaret esnasında hastalara, hastanede ihtiyaç duyulabilecekleri bazı hediyeleri de yanlarında götürerek hastaların gönlünü alıyor.

Editör: Haber Merkezi