Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer , Kıranköy mevkiinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti.

Ürkmezer, Köy ve Mahalle ziyaretlerinin yanı sıra, Safranbolu’da faaliyet gösteren esnafları da gezerek, istek ve taleplerini dinliyor.

Belediye’nin ilgili Müdürleri ile birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerde, esnafın sıkıntıları dinlenerek kanunlar çerçevesinde çözülmesi gereken sıkıntılar not edildi.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer,’’ İlçemizde bulunan esnaflarımızı ziyaret ettik. Amacımız devletin sıcak ve güler yüzünü insanımıza hissettirmek ve yansıtmaktır.

İlçe vatandaşlarının herhangi bir sıkıntı ve sorunlarının olması durumunda elimizden gelen her türlü yardımı yapacağız. Devletimizin kapısının her daim vatandaşımıza açık olduğunun bilinmesini istiyorum."ifadelerini kullandı.

Esnaf ziyaretleri sırasında çokça bilgi alışverişinde bulunuldu. Esnafın sattığı ürünler ve kentin ticari durumu hakkında bilgiler alan Ürkmezer,’’daha verimli ticaret yapabilmemiz için taşın altına hepimiz elimizi koymalıyız; Belediye ve Kaymakamlık olarak Safranbolu’yu kültürel ve ticari alanlarda, yerli yabancı turistlerin beklentilerini tam anlamıyla karşılayan bir kent olması noktasında esnafımıza da büyük rol düşüyor.’’ Dedi.

Ürkmezer, esnafa hayırlı işler temennisinde bulunurken, esnaflar ise Ürkmezer ‘e samimi bir ortamda sorun ve sıkıntılarını aktarabildikleri için memnun olduklarını belirttiler.

Editör: Haber Merkezi