AK Parti Karabük Milletvekili adayı Cumhur Ünal, seçim çalışmaları kapsamında Yenice'yi ziyaret etti. Ziyareti sırasında açıklama yapan Ünal, "AK Parti 3-0 için gümbür gümbür geliyor" ifadelerini kullandı.

AK Parti Yenice İlçe Başkanlığı önünde çok sayıda partili tarafından karşılanan milletvekili adayı Cumhur Ünal, daha sonra ilçe merkezinde bulunan esnafları ziyaret etti.

AK Parti Karabük Milletvekili adayı Cumhur Ünal, “Yenice seçime ve AK Parti ye ve Cumhurbaşkanımıza hazır. Yenice'nin heyecanının yüksek olduğunu gördük. 24 Haziran'da yapılacak olan seçim çok önemli Türkiye için çok önemli Dünya için çok önemli Yenice 3-0'a hazır. Karabük gibi diğer ilçelerimiz gibi inşallah AK Parti 3-0 için gümbür gümbür geliyor. Türkiye'de de inşallah 400'e yakın milletvekili ile ve Cumhurbaşkanımızı ise %55 üzeri bir oyla Cumhurbaşkanı yaparak inşallah Türkiye hem kendisi ile olan barışıklığını sağlamış olacak hem vatandaşına olan güvenini tesis etmiş olacak. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

AK Parti Milletvekili adayı Cumhur Ünal Yenice ziyaretinin ardından Yenice Saray Köyünde iftar programına katıldı.

Editör: Haber Merkezi