SİVİL HAVACILIK YÜKSEK OKULU İÇİN YAPILMASINI PLANLANAN "UÇUŞ EĞİTİM PİSTİ" ŞEFİK DİZDAR'DAN



Uzun süredir tartışılan "Karabük Havaalanı" konusunda ilk adım atıldı.

Safranbolu Kültür ve Turizm Vakfı tarafından yapılan açıklamada Karabük Valisi Mehmet Aktaş’ın öncülüğünde Safranbolu Kültür ve Turizm Vakfı Başkanı Şefik Dizdar İle Karabük Üniversitesi Rektörlüğü arasında Karabük Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu'na bir “Uçuş Eğitim Pistinin” Şefik Yılmaz Dizdar tarafından yaptırılarak bağışlanması hakkında görüşmeler yapıldığı belirtildi. Toplantıdan çıkan sonuç ile birlikte gelecek günlerde protokol hazırlanması çalışmalarının başlatılacağı ifade edildi.

Safranbolu Kültür ve Turizm Vakfı Genel Sekreterliği tarafından yapılan ise açıklamada;

"Karabük valimiz Sayın Mehmet Aktaş’ın öncülüğünde Safranbolu Kültür ve Turizm Vakfı Başkanı Şefik Dizdar ile Karabük Üniversitesi Rektörlüğü arasında Karabük Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu’na bir  “Uçuş Eğitim Pistinin” Sayın Şefik Dizdar tarafından yaptırılarak bağışlanması hakkında görüşmeler yapılmış olup  protokol hazırlanması  çalışmaları başlatılmıştır.

Konuyla ilgili gelişmelerden Karabük kamuoyumuz bilgilendirilmeye devam edilecektir. Yapılacak olan anlaşmanın Karabük üniversitemiz ve Karabük şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ederiz." denildi.
Editör: Haber Merkezi