TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Girişimcilik Programına en çok katılımcı veren Karabük Üniversitesi 2019 dönemi girişimcilik bayrağını kampüsüne taşıdı.

TÜSİAD tarafından üniversite öğrencilerine yenilikçi bakış açısı ve girişimcilik yetkinliği kazandırmak amacıyla eğitimden iş dünyası ile etkileşime, kuluçkadan mentorluğa kadar geniş yelpazede destek sağlayan TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!, programa en  fazla öğrenci gönderen üniversiteye TÜSİAD Girişimcilik Bayrağı’nı veriyor. Bu yıl, 2 bin 990 öğrenci içinden 96’sının katılmaya hak kazandığı Girişimcilik Kampı’na en fazla öğrenci gönderen Karabük Üniversitesi bayrağın sahibi oldu.  Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde TÜSİAD üyeleri ve girişimcilik eko sistemi aktörleri ile gerçekleştirilen etkinlikte TÜSİAD Girişimcilik Bayrağı takdim edildi.

Etkinlik, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat ve TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Çalışma Grubu Başkanı Dr. İzel Levi Coşkun’un açılış konuşmaları ile başladı.

Açılış konuşmalarının ardından moderatörlüğünü TÜSİAD Genel Sekreter Yardımcısı Melda Çele’nin gerçekleştirdiği panelde TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Çalışma Grubu Başkanı Dr. İzel Levi Coşkun ve Çalışma Grubu Üyesi Çağatay Özkul programın aşamaları hakkında bilgi vererek katılımcıların sorularını yanıtladı. Moderatörlüğünü TÜSİAD Girişimcilik ve Gençlik Çalışmaları Uzmanı Kadir Yusuf Öztürk’ün yaptığı “Fikrin Varsa Nereden Başlamalısın?” başlıklı ikinci bölümde ise Workinlot Kurucu Ortağı Baran Korkut, kendi girişimcilik öyküsünden yol çıkarak iş fikri olan girişimci adaylarının dikkat etmeleri gereken püf noktaları paylaştı ve soruları yanıtladı.

Karabük Üniversitesi Rektörü, TÜSİAD Üyeleri, akademisyenler, girişimcilik aktörleri ve öğrencilerin katıldığı etkinlik; Karabük Üniversitesi’nin TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! programında başarılı olan öğrencilerine verilen Sertifika Töreni ile son buldu.
Editör: Haber Merkezi