2-23 Ocak 2019 tarihleri arasında İstanbul da yapılan TURKCELL TÜRKİYE U14 Salon Atletizm Şampiyonasında Küçük Erkekler 1000 metre yarışmasında 3.06 dakikalık derecesi ile Türkiye 1. si olan Mustafa Emir Çınar Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’i ziyaret etti.

Safranbolu ilçe Gençlik ve Spor Müdürü İsmail Özcan, Safranbolu Belediye Spor Kulüp Başkanı Mehmet Koca ve Antrenör Mustafa Toygar’ında hazır bulunduğu ziyarette Kulüp Başkanı Mehmet Koca, “Spora ve sporcuya verdiği, yine Şampiyona öncesi kamp döneminde verdiği desteklerden dolayı Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’e teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten ve birincilikten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Ürkmezer; “ Evladımızı başarısından dolayı kutluyorum” dedi.

Safranbolu’da çocukların ve gençlerin spora teşvik edilmesi adına önemli atılımlar gerçekleştirdiklerini ifade eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “ Bu kapsamda İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz ile birlikte düzenlediğimiz çeşitli kurslarımız devam ediyor “ diye konuştu.

Ürkmezer şöyle devam etti; “Malumunuz, geçtiğimiz aylarda Spor Toto Teşkilatı Genel Müdürlüğü ile oldukça önemli bir projenin protokolünü imzaladık. Protokol çerçevesinde Safranbolu’ya beş adet spor tesissinin çok kısa bir sürede kazandırılacağını ve bu tesislerin tamamlanması ile birlikte Safranbolu’nun çok yakında ülkemiz adına önemli sporcular yetiştirecek konuma geleceğine inanmaktayım. Ben bu vesile ile böylesi önemli bir şampiyonada güçlü rakiplerini geride bırakarak birinci olan ve bizleri gururlandıran Mustafa Emir Çınar’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda Ürkmezer, şampiyona kitap ve çeşitli hediyeler verdi.

Editör: Haber Merkezi