Türkiye genelinde otelciler, Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının Yönetim Kurulu seçimleri için sandığa gitti ve dokuz yönetim kurulu üyesini belirlendi.

Trabzon'da yapılan Karadeniz Bölgesi seçimini KATİD (Karadeniz Turizm İşletmeleri Derneği) Başkanı ve Northpoint Oteller Genel Müdürü Murat Toktaş kazandı.

Trabzon Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen seçimlerde Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Trabzon İl Kültür Müdürlüğü yetkilileri sandık kurullarında görev aldı. Yönetim Kurulu üyeliği seçimlerine 2 kişi aday oldu. Safranbolu’dan da turizm işletme belgesine sahip 9 işletmenin katıldığı seçimde, KATİD (Karadeniz Turizm İşletmeleri Derneği) Başkanı ve Northpoint Oteller Genel Müdürü Murat Toktaş ile Rize Babylon Otel Genel Müdürü Yasemin Suyabatmaz yarıştı. 18 ilden 448 işletme temsilcisinin olduğu seçimde kullanılan oyların 133’ünü alan Murat Toktaş, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Karadeniz Bölgesi'nden Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi.

Seçim sonrasında bir açıklama yapan Murat Toktaş "Türkiye'de ilk kez yapılan bu seçimlerde aday olmaktan ve turizmcilerin desteğini almaktan büyük gurur duydum. Ajansın yönetiminde Karadeniz Bölgesi Temsilcisi olarak yönetim kurulunda bölge ve Türkiye Turizminin tanıtımı ve geliştirilmesi için bu omuzuma yüklenen sorumlulukla elimden gelen her türlü çabayı göstereceğim. Destek veren, seçime katılan tüm sektör temsilcisi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: Haber Merkezi