KARABÜK ESNAF ODALARI SEÇİMLERİNE SAYILI GÜNLER KALDI

ESNAF ODALARI VE KARABÜK BİRLİK BAŞKANI NURETTİN TÜMEN SEÇİM ÇALIŞMALARI ÇERÇEVESİNDE ESNAFLARI TEK TEK ZİYARET EDİYOR

Karabük Esnaf Odaları Birlik Başkanı ve Esnaf Odası Başkanı Nurettin Tümen önümüzdeki hafta sonu yapılacak olan Karabük Esnaf Odası kongresine yoğun bir şekilde çalışarak hazırlanıyor.

Yaklaşık 12 yıl önce Nurettin Tümen tarafından karma oda olarak kurulan Karabük Esnaf Odasının 12 Ocak tarihinde yapılacak olan kongre öncesinde seçim çalışmaları hızlandı.

Bin 700 üyeye sahip olan Karabük Esnaf Odasının, Bedesten iş hanında faaliyet gösteren yerinin daha önceki yıllarda satın alınarak odaya kazandırıldığını belirten Nurettin Tümen şu açıklamada bulundu.

"2005 Yılında ihtiyaç hasıl olduğundan kurduğumuz Karabük Esnaf Odası, 12 yıl gibi bir sürede ciddi yol kat etti. Bedesten iş hanında odamızı bir mülk sahibi yaptık ama şu an orası yetersiz gelmeye başladı. Odamıza önümüzdeki günlerde çok daha geniş ve rahat hizmet verebileceği bir bina sahibi yapacağız.

Gerek Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı olarak, gerekse Esnaf Odası Başkanı olarak üyelerimize en iyi hizmeti verebilmek için yılların çalışmaları herkes tarafından görülmektedir. Esnaf ve Sanatkarımızın ilimizde devletle olan işlemlerini üyelerimize bürokratik engel çıkarmadan halledilmesi için tam otomasyon sistemimizden herkes memnun. Üyelerimizi başta işletme kredisi olmak üzere, mali kaynak arayışlarında bankaların yüksek faizlerinde ezilmesine müsaade etmiyoruz. Kurduğumuz ikinci Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifinden esnaf ve sanatkarlarımıza Binde 30 ile binde 50 gibi çok düşük faizlerle mali kaynakla destekliyoruz.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu ile olan sıkı ilişkilerimiz sayesinde yıllardır hükümet kanadına esnaf ve sanatkarın çıkarlarına uygun kararlar uygulattık. Sabahtan akşama kadar boş bir şekilde ticarethane ve dükkanları gezerek kuru kuru hal hatırlarını sormak mı hizmet, yoksa ciddi çalışmalar yaparak hizmet vermek mi hizmet. Zaten biz yıllardır esnaf ve sanatkarımız ile içi içeyiz ve hiç birbirimizden kopmadık. Hangi bir üyemiz bize istediği zaman ulaşamamış sorarım birilerine."

Editör: Haber Merkezi