TÜED Karabük Şube Başkanı Celal Bulut çeşitli açıklamalarda bulundu.


Bulut yaptığı açıklamada; Geçtiğimiz hafta Afyon’da gerçekleştirdiğimiz Başkanlar kurulunda emeklilerimiz için Afyon’da termal kaplıca yapılması için karar alındı.

Sayın Afyon Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban yer gösterdi. Yardımcı olacaklarını ifade etti. İnşallah emeklilerimiz için hayırlı olur. Şuanda hizmette olan Ankara’daki misafirhanemizden üyelerimiz yararlanmakta ve dua etmektedirler.

Bulut, bildiğiniz gibi Kirkille’de emeklilerimiz için yapılan TOKİ evlerinden satılamayan evler bulunmaktadır. İsteyen emeklilerimiz bu evlerden talep edebilirler. Bu evlerin bedeli 98 bin TL ile 132 bin TL arasında olup 11 bin TL peşin, taksitleri ise 483 TL ile 640 TL arasında değişmektedir. 5 Aralık’ta satışı yapılacak olan Kirkille’de bulunan bu evlerden almak isteyenler Safranbolu Halk Bankasına müracaat edebilirler.

Eğer emeklilerden de almayan olursa yöre halkının satışına sunulacaktır. Belenköy’e yapılacak TOKİ evlerinin ilk etabı olan 1144 adet evin ihalesi 11 Aralık’ta yapılacaktır. Kura çekimi için ise üyelerimiz haberdar edilecektir.

Bilindiği gibi Karabükspor sıkıntı içerisinde, yönetim istifa etti. Yeni yönetim kurulamadı. Bir çok büyük şehir süperlige çıkmak için uğraşırken biz süperligde ki takımımıza sahip çıkamıyoruz. Yukarıdan aşağıya kadar herkesin sorumluluğu var.

Siyaset, Belediye, Kardemir, Sendika biran evvel bir araya gelip bu sorunu çözmeli. Karabük halkı da biraz duyarlı olup Karabükspor’a sahip çıkmalı, Karabük 1000-2000 seyirciye oynamamalı.

Editör: Haber Merkezi