TÜED Karabük Şube Başkanı Celal Bulut  24-30 Haziran tarihleri arası kutlanan Türkiye Emekliler Haftası ile ilgili mesaj yayımladı.    

TÜED Karabük Şube Başkanı Bulut yayınladığı mesajında; Bildiğiniz gibi 24-30 Haziran tarihleri arası Türkiye’de Emekliler Haftası olarak kutlanmaktadır.

Dünyanın yetiştirdiği en büyük lider ve devlet adamı olan Mustafa Kemal Atatürk’ün emekli oluşunun 91. yılıdır.

Ulu Önderin dediği gibi “Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu, o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır”

Emeklilerimiz bu ülkenin kalkınmasında emeğini harcamış, emeklilerimizin ülkenin her yerinde alın teri vardır.

Emeklilerimiz promosyonun verilmesi, evi olmayan emeklilerimiz için yaptırılan Toki konutları ve bayram ikramiyeleri için hükümetimize teşekkür eder.

2000’den sonrasının intibakı, ek ödemenin yükseltilmesi, tüfeden çıkmayı, adil bir zammın yapılmasını beklemektedir.

Vatanına, milletine, bayrağına ve dinine sahip çıkan; eli nasırlı, yüzü nurlu, ağzı dualı, eli öpülesi emeklilerimize hizmet edeni emeklilerimiz asla unutmaz ve onlara dua eder.

Emekli anadır, emekli babadır.

24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin vatanımıza, milletimize ve yöremize hayırlar getirmesini dilerim.

Emekli, dul ve yetimlerimizin Emekliler Haftasını kutlar; sağlık, sıhhat ve uzun ömürler dilerken, önlerinde saygı ile eğilirim.

Editör: Haber Merkezi