PTT 1. LİG'İN 11. HAFTA KARŞILAŞMALARINDAN OLAN 1461 TRABZONSPOR - KARDEMİR KARABÜKSPOR MAÇI 1-1 EŞİTLİKLE TAMAMLANDI.

BALİÇ

Sakatlıklarından dolayı Bekir Ozan Has ve Ergün Teber'i almadan giden Karabükspor, kendi sahasında kaybettiği üç puanın telafisi için gittiği Trabzon deplasmanından bir puanla döndü.

PTT 1. Lig'de 11. hafta maçları tamamlandı. Adanaspor'u dün sahasında 2-1 yenen Samsunspor, puanını 22'ye yükselterek liderliğini sürdürdü. 1461 Trabzon ile deplasmanda 1-1 berabere kalan temsilcimiz 19 puanla 2. sıradaki yerini korudu. Zirve mücadelesi veren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Adana Demirspor ise haftayı puansız kapattı.


Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Elvir Baliç, 1461 Trabzon maçı sonrası, "Bugün hakemin formsuz olduğunu düşünüyorum. Hem ofsayttan gol yedik hem penaltımız çalınmadı hem de 10 kişi kaldık" dedi.

PTT 1. Lig'in 11. haftasında Kardemir Karabükspor deplasmanda karşılaştığı 1461 Trabzon ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrasına basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Elvir Baliç, hatalarından yakınarak şiddetli yağmurun iki takımı da zorladığını söyledi.

Hakemin formsuz olduğunu belirten Baliç, "Bugün hava şartları gerçekten her iki takım açısından çok zordu. İlk yarı iyiydi, yağmur durmuştu. İkinci yarı çok şiddetli yağmur her iki takımı da zorladı. Her iki takım da iyi mücadele etti. Hava farklı olsaydı belki sonuç bizim için daha farklı olurdu. Futbolun dışında fazla bir şey konuşmak istemiyorum. Ancak bugün hakemin formsuz olduğunu düşünüyorum.Hem ofsayttan gol yedik hem penaltımız çalınmadı hem de 10 kişi kaldık. Biraz daha dikkat etmesi lazım. Arkadaşlarımızın emeğine yazık, mücadele ediyorlar. Her şey bu kadar basit olmamalı.

İnşallah bundan sonraki maçlarda böyle olmaz. Bundan sonra daha dikkatli olurlar. Her iki takım da iyi niyetli, özellikle bizim oyuncularımız 1-0'dan sonra o kadar ağır şartlara göre 1-1 çevirmemiz güzeldi. Biz yolumuza devam edeceğiz. Bu maçta bir puan iyi. Bana göre hakemde bugün formsuzluk vardı" şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi