AK Parti’de uzun yıllar İl Başkanlığı yapan ve en son 31 Mart 2019 Yerel seçimleri için Belediye Başkan Aday Adayı olan Timurçin Saylar’a parti yönetiminden İl Genel Meclis Adaylığı teklifi geldi.

Saylar’ın İl Genel Meclis Adaylığı ile ilgili bir düşüncesi olmamasına rağmen, parti yönetiminden gelen ısrara sıcak baktığı belirtiliyor. Karabük’e gelen ve yapılacak olan birçok projede imzası olan Timurçin Saylar’ın İl Genel Meclis Başkanlığına düşünüldüğü de ifade ediliyor.

Keltepe Kayak Merkezi, Eskipazar ve Yenice İhtisas Organize Sanayi Bölge projeleri başta olmak üzere birçok projede imzası olan Saylar’ın Karabük İl Özel İdaresi'nin yönetimi verilmek istense de Saylar “Teşkilat yönetimindeki arkadaşlarımızın memleketimize hizmet etmek için Karabük İl Özel İdaresi icrasında olmamı istiyorlar. Onlara çok teşekkür ederim. Söz konusu Karabük’e hizmetse her zaman biz varız. Karabük İl Genel Meclis Adaylık başvurumu yapmış değilim fakat başta sayın Mehmet Ali Şahin büyüğüm ve Milletvekillerim ile yapacağım görüşmeden sonra kararımı vereceğim.” Diyerek, düşüncelerini ifade etti.