KARDEMİR KARABÜKSPOR KULÜP BAŞKANI FERUDUN TANKUT:

“AVANTAJ KAYBETTİK ANCAK ALANYA MAÇI İLE BUNU TELAFİ EDECEK GÜCE SAHİBİZ"

HEDEFF

PTT 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Kardemir Karabükspor’da gözler pazar günü oynanacak olan Multigroup Alanyaspor maçına çevrildi.

Sahasından 1461 Trabzonspor’a kaybettikten sonra deplasmanda Gaziantep Büyüşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak ikinciliği bir puan farkla Alanyaspor’a kaptıran Kardemir Karabükspor, pazar günü kritik maçtan 3 puan almanın hesaplarını yapıyor.

Kardemir Karabükspor Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, son haftalarda ellerindeki avantajı kaybettiklerini ancak Alanyaspor maçı ile bunu telafi edecek güce sahip olduklarını söyledi. İkincilik koltuğunu bir puanla kaptırdıkları Multigroup Alanyaspor maçının kendileri açısından hayati ve önemli bir mücadele olduğunu kaydeden Başkan Tankut, “Taraftarımızı takımlarına bu zorlu maçta desteğe bekliyoruz.

Sportif alandaki olmazsa olmazlarımızdan Kardemir Karabüksporumuz için pazar günü önemli bir gün. Pazar günü verilecek desteğin takımın önünü açacak ve bu destekle takımımız tekrar Süper Lig'e çıkacaktır. Bizler futbolcularımıza ve teknik heyetimize inanıyoruz. Hafta sonu oynayacağımız bu maçın önemi hakkında futbolcularımızla üst üste iki gün toplantılar yaptık.

Taraftarımızın desteği ile pazar günkü Alanyaspor maçını kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. İnanıyoruz ki, üst üst puan kaybı yaşadığımız maçları unutarak Alanya maçını kazanıp kalan 4 maçı da aynı bilinçle galibiyetle tamamlayıp finale ulaşacağız. Her şey bizim elimizde. Bunu sağlamak için her şeyimizi ortaya koyacağız” dedi.
Editör: Haber Merkezi