KARDEMİR A.Ş. çalışanları iş veren tarafından yaklaşık 7 yıldır her ramazan ayında aldığı gıda kumanyasını Karabük Valiliği, Sosyal Yardımlaşma Vakfına bağışlamaya başladı.

KARDEMİR işçisi 7 yıla yakındır her Ramazan ayı öncesi, KARDEMİR A.Ş. Yönetimi tarafından verilen kararla aldıkları zengin içerikli kumanyasını Koronavirüs ile mücadele kapsamında işini kaybeden, iş yerini kapatan ve yardıma ihtiyacı olan kişilere verilmesi için Karabük Valiliği, Sosyal Yardımlaşma Vakfına bağışlamak için imza toplamaya başladı.

Öz Çelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Ulvi Üngören “KARDEMİR’deki İşçi arkadaşlarımız, tüm insanlığın içinden geçtiği bu zor günlerde, işini kaybeden, iş yerini kapatan ve bunun gibi mağduriyet yaşayan hemşehrilerimize bir nebzede olsa yardım edebilmek için her Ramazan ayında KARDEMİR A.Ş. tarafından dağıtılan gıda kumanyalarını Karabük Valiliği, Sosyal Yardımlaşma Vakfına vermek istediklerini belirttiler.

Bu fikir arkadaşlarımız tarafından çok olumlu karşılandı ve şimdi iş yeri temsilcilerimiz kumanyalarını bağışlamak isteyen arkadaşlarımızın imzasını alarak liste yapıyorlar. Bu imzalı listeleri önümüzdeki günlerde Genel Müdürlüğe takdim edeceğiz. Daha şimdiden kumanyasını bağışlamak isteyen bin kişiyi geçti” Şeklinde ifade içeren bir açıklamada bulundu.

Çelik İşçisinin bu onurlu hareketinin takdirle karşılandığını ifade eden Üngören “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanında olduğunu gösteren KARDEMİR işçisi arkadaşlarımıza, Genel Başkanımız adına, Öz Çelik İş Sendikası olarak teşekkür ediyoruz.” dedi.