• Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli’den Uysal’ın projelerine tam destek.


 

Yenice İlçesine fidan dağıtımı ve esnaf ziyaretinde bulunan Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Karabük Büyük Kulüpte düzenlenen Tarım ve Orman Sektör toplantısına katıldı. Bakan Pakdemir’li yaptığı konuşma da AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ın projelerine tam destek verdiğini belirtti.

Toplantı da bir konuşma yapan AK Parti Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Belediye başkanlığı döneminde yapacağı en önemli projelerden birinin Araç Çayı Islah projesi olduğunu belirterek “Geçen gün halkımızın yoğun katılımı ile proje tanıtım toplantısı yaptık. Bu projelerimizden önemli olan bir tanesi de Araç Çayı ıslah projesi. Bu proje daha dün gündeme getirilen bir proje değil. Rektörlük zamanım da Araç Çayı’nın önü kapatmış, düzenli olarak orada kano yarışlarını yapar hale gelmiştik. Milletvekilliği dönemimde o zamanki Bakan Bey ile ihaleler gerçekleştirilip, Araç Çayı’nın ıslah projeleri çizildi. Bugün sayın Bakanımızdan beklediğimiz bu proje ile ilgili bir müjde ve ödenek tahsisini Karabük halkına verecek olursa bizi çok mutlu edecektir. İkinci projemiz ise hemen 200 evler de bulunan Kent Ormanını Belediye Başkanlığı dönemim de, Belediye ye tahsisinin yapılacağının müjdesinin de verilmesi. Bu müjdeleri verirse şimdiden Karabük halkı sayın Bakanımıza şükranlarımızı arz ediyoruz.” dedi.

Bakan Pakdemirli ise Uysal’ın çok çalışkan, işlerini takip eden ve yapan bir kişi olduğunu belirterek “Karabük’e heybemiz dolu geldik. Orman köylülerimizi ve köy de yaşayan vatandaşlarımıza çeşitli desteklerle 2019 tarihinden gelirlerini artıracağız. Belediye Başkanı olduğunuz da beraber oturacağız bu projeyi hayata geçirmek için desteklerimizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Yine başkan olduğunuz da Kent Ormanını Belediyeye kiraya vereceğiz. Projelerinize Bakanlık olarak tam desteklerimizi vereceğiz. Belediye Başkan Adayımız adı gibi Uysal bir kardeşimizdir. Ama adı gibi işinde Uysal değildir, çok çalışkan, işini sonuna kadar takip eden ve başaran bir kişidir. Bunun örneği ise Üniversitedir. 31 Mart da Karabük halkı Sayın Hocamızı Belediye Başkanı yapacaktır. Şimdiden burada sizlerden bunun sözünü alıyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
Editör: Haber Merkezi