Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Tarihi Çarşıda yıkama çalışması gerçekleştirildi.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer konu ile ilgili yaptığı açıklamada; " Safranbolu'nun bir dünya kenti olduğunu, bu nedenle gerek yerli gerekse yabancı misafirlerimize görsel olarak ta hizmet etmek zorundayız " diye konuştu.

Tarihi Çarşı esnafının kendisine bizzat ulaşarak caddelerin yıkanmasını talep ettiklerini kaydeden Ürkmezer " Hali hazırda Belediye olarak zaten rutin temizlik islerimizi ve yıkama çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.

Bu bağlamda esnaf arkadaşlarımızın taleplerini yerine getirmek amacı ile ekiplerimize gerekli talimatı verdik ve akşam saatlerinde çalışmayı tamamladılar. Yıkama çalışmamız esnafımızın işlerini etkilememek ve misafirlerimizi rahatsız etmemek adına akşam saatlerinde yapıldı " dedi.

Her fırsatta Safranbolu'da görev yapmanın büyük bir onur ve gurur olduğunu de getiren Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer " Kaymakamlık ve Belediye olarak Dünya Miras Kenti, turizm kenti olan Safranbolu'muzda halkımızın taleplerini yerine getirmek, Safranbolu'yu daha yaşanılır bir kent yapmak adına çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini” belirtti.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, yıkama çalışmaları periyodik olarak devam edecek.

Editör: Haber Merkezi