KARABÜKSPOR‘DA HEDEF TARAFTAR DESTEĞİ

BAŞKAN HİKMET FERUDUN TANKUT:

“İÇ SAHA MAÇLARIN TAMAMINI ALDIĞIMIZDA BİR ÜST LİGE ÇIKARIZ”

“TARAFTAR DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”

TANKUT

PTT 1. Lig takımlarından lider Kardemir Karabükspor’un Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, iç sahada oynayacakları 8 maçın tamamını aldıkları takdirde bir üst lige çıkacaklarını söyledi.

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, lige verilen aranın takıma iyi geldiğini hem transfer açısından hem de takımın biraz daha toparlanması açısından iyi olduğunu söyledi.

Tankut, "Ligde 19 haftayı geride bıraktık ve önümüzde 15 maç kaldı. İç sahada önemli maçlarımız var. Ligde puan itibariyle üst tarafta olan hemen hemen hepsi ile Göztepe hariç diğer takımlarla Karabük’te oynayacağız. Karabük’te oynayacağımız bu takımları yendiğimizde rakiplerimizi bizden biraz daha uzaklaştıracağız. O bakımdan önemli maçlar. Taraftarlarımızın ciddi desteğine ihtiyacımız var. Balıkesir maçı ile taraftar desteği olmuş olur.

Taraftarımızın isteği ve takımın ihtiyacı olan iki noktaya transfer yaptık. Sezon başında 22 transfer yaptık ve devre arasında 2 oyuncu ile yolumuz ayrıldı. Sezon başında yaptığımız doğru transfer politikamızı burada görüyoruz. Devre arasında 8-10 tane transfer yapmak sezon başında yaptıkları transferlerin yanlışın ürünüdür. 19 maçın sonunda 33 puanla lideriz.

İçeride oynayacağımız 8 maçın hepsini aldığımızda aritmetik olarak bizi bir üst lige çıkaracaktır. Dışarıdan getireceğimiz puanlarda bize ayrı bir artı sağlayacaktır. İç saha maçlarını almamız için mutlaka taraftar desteğini arkamıza almamız lazım. Destek olursa takımımızın içerideki maçları alma gücü var. Sezon sonunda mutlu sona ulaşırız” dedi.

Kardemir Karabükspor -Balıkesirspor karşılaşması 6 Şubat Cumartesi saat 16:00'da Dr. Necmettin Şeyhoğlu stadyumunda oynanacak.
Editör: Haber Merkezi