ÇELİK İŞ SENDİKASI’NDA 33 YIL GÖREV YAPAN FERİDUN TANKUT “25 YILDIR TANIDIKLARIMIZ, MAALESEF ARKADAŞIMIZ DEĞİLMİŞ. YENİ TANIDIM”

TANKUT

KARDEMİR’den 6 yıl önce işten atılan ve geçtiğimiz günlerde işten çıkarılmanın yıldönümü olarak KARDEMİR girişine siyah çelenk bırakan bir grup işçi ile Çelik İş Sendikası yöneticileri arasında arbede yaşanmıştı.

Yaşanan olay sırasında Çelik İş Sendikası Genel Eğitim Sekreteri Recep Akyel’in de bulunduğu grup içinden bir baş temsilci, Çelik İş Sendikası’nın eski Genel Başkanı, Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Feridun Tankut’u kastederek “O çelengi gidin Karabükspor’un kapısına bırakın” demişti.

33 Yıl Çelik İş Sendikası Genel Merkez Yöneticiliği yapan ve bunun 11 yılını Genel Başkanlık görevinde bulunan Hikmet Feridun Tankut, eski ekip arkadaşlarının bu tavırlarına sert cevap verdi.

25 YILLIK TANIDIKLARIMIZ MAALESEF ARKADAŞIMIZ DEĞİLMİŞ

33 yıl boyunca Çelik İş Sendikasında yöneticilik yaptığını ifade eden Tankut şu açıklamaları yaptı;
“ 22 senesini mali sekreterlik, 11 senesini de genel başkanlık görevini yaparak geçirdim. Kendi isteğimle ve artık yoruldum diyerek, görevimi bırakmak istediğimi arkadaşlarımla paylaştım. Güzel bir final yaparak, Çelik İş Sendikasındaki yarım asra yakın olan görevimi noktaladım. Arkadaşlarımızı göreve getirdik ve göreve getirdiğimiz arkadaşların bir kısmı maalesef arkadaşımız değilmiş, 25 sene sonra tanıdık.

O bakımdan sezon başından beri Kardemir Karabükspor’un kongresine Çelik iş Sendikası katılmaması doğru bir olay değildir. Maçlara arkadaşları göndermeme gibi eğilim içinde oldular o da doğru değil. Kardemir Karabüspor, Çelik İş Sendikası’nın olmazsa olmazıdır. Çelik İş Sendikasız Karabükspor, Karabükspor’suzda Çelik İş düşünülemez.”