SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ ARAÇ, TAKLA ATIP YOLDAN KARŞIYA UÇARAK BAŞKA BİR ARACIN ÜZERİNE DÜŞTÜ



Karabük'te sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla atarak karşı şeritte seyir halindeki otomobilin üzerine uçtu ardından ters dönerek yola düştü. Kazada hurda yığınına dönen otomobil ile karşı şeritteki araçta ikisi çocuk 6 kişi Hafik şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Safranbolu istikametinden Karabük yönüne seyir halinde olan Onur Terzi (19) yönetimindeki 41 N 6544 plakalı otomobil, Yeşil Mahalle'de direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarparak takla atarak karşı şeritten gelen Tekin Belgiç'in kullandığı 78 SV 067 plakalı hafif ticari araca çarptı. Kaza sonrası ters düşen ve hurda yığına dönen otomobildeki sürücü Terzi ile yanında bulunan Harun Ediz otomobilden sağ olarak çıktı.

Kazada hafif şekilde yaralanan Onur Terzi ve yanında bulunan Haruz Ediz ile diğer araçta bulunan Tekin Belgiç, eşi Nergis, Tuana (12) ve Esila (6) olay yerine gelen ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Özel Medikar Hastanesine kaldırıldı.

Hasta ziyaretinden geldiklerini söyleyen Tekin Belgiç, karşı şeritteki otomobilin yolda zikzak çizerek üzerlerine uçarak geldiğini kaydetti.

Editör: Haber Merkezi