Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası 2020 yılının ilk toplantısı olan Ocak ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Cengiz Ünal Başkanlığında Eflani ilçesinde gerçekleşti.

STSO Meclis Başkanı Cengiz Ünal " 2020 yılının ilk toplantısını hizmet alanımızın içinde olan güzide ilçemiz Eflani'de gerçekleştirdik. Eflani ilçemize gelerek burada faaliyet gösteren üyelerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyduk.

Toplantımızı, yapımı 1884 yılına dayanan 1990 yılında Kültür varlığı olarak tescillenerek 2014 yılında yeniden restore edilerek hizmete açılan tarihi Taşhan' da gerçekleştirdik. Eflani’miz mutlaka gezip görülmesi gereken bir ilçemiz. Tarihi dokusunun yanı sıra doğa harikası bir ilçemiz. Harika göletlere sahip.

İlerleyen yıllarda mutlaka turizmden hak ettiği değeri alacağı kanaatindeyim. Sıcak insanlarına sahip Eflani'ye herkesin ziyaret etmesini temenni ediyor. 2020 yılının ilk meclis toplantımızın hayırlı olmasını dileyerek toplantımıza katılan Meclis Üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi