KARDEMİR KARABÜKSPOR’A MADDİ YARDIM SÖZÜ VEREN HADDECİ VE DEMİR TÜCCARLARI SÖZÜNDE DURMUYOR

MİLLETVEKİLİ ŞAHİN, MEHMET CEYLAN VE İKİ-ÜÇ KİŞİ SÖZÜNDE DURDU

1 MİLYON 250 BİN TL’DEN, 210 BİN TL YATIRILDI ŞU ANA KADAR

AK Parti Karabük Milletvekili ve bölgenin siyaset büyüğü Mehmet Ali Şahin, geçtiğimiz günlerde Haddeciler ve Demir Tüccarları ile bir toplantı yapmıştı.

Kardemir Karabükspor’a mali kaynak sağlamak amacıyla düzenlenen toplantıda Şahin, kendi birikiminden 100 Bin TL ile kulübe yardım kampanyasını masada başlatmış ve 1 Milyon 250 Bin TL yardım sözü almıştı.

Toplantıya katılan Haddeciler ve Demir Tüccarları, rakam rakam ne kadar yardım etmek istediğini yazdırmışlardı. 21 Ocak’ta yapılan Karabükspor’a yardım toplantısının arasından bir ay geçmesine rağmen 1 Milyon 250 Bin TL'den bugüne kadar kulüp hesabına yatan para yalnızca 210 Bin TL oldu.

Milletvekili Şahin’in söz verdiği 100 Bin TL, daha sonra Mehmet Ceylan’ın kendi isteği ile yatırdığı 10 Bin TL ve iki haddeci ve demir tüccarının yatırdığı 50’şer Bin TL olmak üzere 210 Bin TL’nin dışında söz verenlerin hiç birinin bu paraları yatırmadığı öğrenildi.

Karabükspor’un küme düşmesine kesin gözüyle bakıldığından bu paranın yatırılmadığını öne süren bazı çevreler, daha da önemlisi söz verenlerin, “Şu yatırmadı, bu yatırmadı ben niye yatırayım” gibi bahaneler sunduklarını ifade ediyorlar.
Editör: Haber Merkezi