Karabük’te sözlü tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

SÖZLÜ TARTIŞMA

Edinilen bilgiye göre, Ercan Ç. beraberinde Fatih Ç. ile daha önce aralarında husumet bulunan Semih K. ile konuşmak üzere Hürriyet Mahallesi Köprübaşı mevkiinde bulunan işyerine gitti. Burada Semih K. ile tartışmaya başlayan Ercan Ç. üzerinde bulunan tabanca ile Semih K.’yı tehdit etti.

Bunun üzerine Semih K. ise işyerinde bulunan av tüfeğini alarak Ercan Ç. ve Fatih Ç’ye ateş etti. Ercan Ç. de yanında bulunan tabanca ile Semih K.’ye ateş açtı. Semih K. omuzundan, yanından bulunan Serkan A. ise elinden yaralandı. Ercan Ç. ve Fatih Ç. otomobille olay yerinden kaçtı.

Semih K. ile Serkan A. olay yerine çağrılan 112 ambulansı ile Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, bu sırada hastanenin güvenlik görevlileri görüntü alınmasını engelledi.

KISKIVRAK YAKALANDILAR

Olay sonrası Ercan Ç. ve Fatih Ç.’nin Kayabaşı Mahallesi istikametine kaçtığı bilgisine alan polis ekipleri harekete geçti. Kaçan şahıslar, OSB yolunda yakalandı. Ercan Ç. ve Fatih Ç.’nin üzerinde ve araçta yapılan aramada silahı bulamayan ekipler geçtikleri güzergah üzerinde silah aradı.

Olayda kullanılan silah polis ekiplerince yol kenarında bir ağacın altında bulundu.
Hastanede tedavi altına alınan Semih K. ve Serkan A.’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı olayda, Ercan Ç. ve Fatih Ç. gözaltına alındı.

Polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan Ercan Ç. ve Fatih Ç., emniyetteki ifadelerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye çıkarıldı. Ercan Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Ceza İnfaz Kurumu’na gönderilirken, Fatih Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Editör: Haber Merkezi