31 Mart Yerel seçimlerine 50 gün kala AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Burhanettin Uysal ile Karabük Belediye Başkanı ve MHP Adayı Rafet Vergili arasında söz düellosu bir hayli sertleşti ve hakarete doğru gitmeye başladı.

Özellikle AK Parti Adayı Burhanettin Uysal’ın canlı yayınlardaki söylemleri ve Facebook hesabından paylaşımları Rafet Vergili’ye karşı bir hayli ağır sözler içeriyor.

Vergili’nin iki aya yakındır hakkında ki ağır eleştirilerine sessiz kalan Uysal, son birkaç haftadır söylemlerini ağırlaştırmaya başladı.

En son bu sabah Facebook hesabından yaptığı paylaşımda Rafet Vergili’yi hedef alan Uysal, yazısında, iftiracı, çıkarcı, utanmaz, yüzü kızarmaz, yalancı gibi cümleler dikkat çekmeye başladı.

İşte Burhanettin Uysal’ın bugün Facebook hesabında yaptığı paylaşım;
"Rafet bey benimle ilgili bir video çekmiş çifte maaş da çifte maaş…

Adama kanun maddesini söylüyorum, maddenin hangi kısmı onu söylüyorum, birde bulmayı başaramazsa diye 2005'te çıkan maddeyi çıkarıp okuyorum, hala anlamıyor diyor ki yanılmışız...

Rafet bey sizin yanılgılarınız olmaz sizin çıkarlarınız olur...

Bugün ak dersin, yarın kara

Bugün kara dersin, yarın ak

İftira atarsın

Yalan söylersin ve eğer çıkarına geliyorsa en ufakta yüzün kızarmaz

Çıkarın olur dersin ki, sayın büyüğümüz Mehmet Ali Şahin Karabük’te dolaşamaz her yatırımı engelledi.

Çıkarın olur dersin ki, yanına gidip işimiz çözülmeden gelmedik.

Çıkarın olur, 10 sene önce belediyeden ayakkabı aldı diye insanları zan altında bırakırsın, varsa böyle bir şey 10 sene niye sustun derler mi diye düşünmezsin bile

Çıkarın olur insanları FETÖ ile bile utanmadan ilişkilendirirsin

Ki elinden Belediye Başkanlığı giderken benimle alakalı yanılmışız demen tabi ki tam senlik bir haraket

Rafet bey artık belediye başkanlığının gittiğini sende gördün, bu seni hırçınlaştırıyor ama bari bu günden sonra Karabüklünün aklında güzel hatırlanmak için çalış yalan söyleme iftira atma..."