KARABÜK'TE SOBA ZEHİRLENMESİ: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

SOBA ZEHİRLENMESİ

Karabük’te sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hastaneye kaldırılan bir kişi hayatını kaybederken, eşi ve çocuğu ise yaşam mücadelesi veriyor.

ramazan ağyarOlay, Karabük merkez Fevzi Çakmak Mahallesi Gediz Sokak'ta 17 numaralı üç katlı evin zemin katında meydana geldi.

Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencisi olan Tayfun Ağyar ile her gün birlikte okula giden sınıf arkadaşı gelmediğini görünce, Ağyar’ın evine giderek kapıyı çaldı. Kapıyı açan olmayınca camdan içeriye baktığında dumanların yükseldiğini gören çocuk, durumu babasına bildirdi.

Bunun üzerine komşularının kapıyı kırarak girdikleri evde Ramazan Ağyar (45) ile eşi Selma (44) ve çocuğu Tayfun Ağyar (14) baygın halde bulundu. Komşuları, Ağyar çifti ile çocuklarını battaniyelerin üzerinde dışarı çıkararak 112 Acil Servis'i aradı.

Olay yerine kısa sürede gelen 112 ekipleri önce Ramazan Ağyar'a, ardından da Selma ve Tayfun Ağyar'a ilk müdahalelerini yaparak Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Safranbolu Devlet Hastanesi'nde temizlik işçisi olan Ramazan Ağyar, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamazken, tedavi altına alınan Selma ve oğlu Tayfun Ağyar'ın ise hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtildi.

Anne, baba ve çocuklarının sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlenirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 
Editör: Haber Merkezi