SOBA CAN ALDI

SOBA FACİASI

Karabük’te meydana gelen iki ayrı karbonmonoksit zehirlenmesinde 3 kişi yaralandı, bir kişi öldü.
Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Yenimahalle Umut Sokakta meydana gelen ilk olayda, Dudiye Gökmen ( 68), Cemil Gökmen (66) ile 6 yaşındaki torunları Sıla Amanvermez sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Sabah namazına kalkan yaşlı çiftin durumu fark etmesi üzerine 112 ekiplerine haber verdi.

Bunun üzerine olay yerine gelen 112 ekiplerince alınan yaşlı çift ve torunları KBÜ Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk tedavileri yapılan Dudiye ve Cemil Gökmen ile torunları Sıla Amanvermez daha sonra Ankara’ya sevk edildi.

HABER ALINMAYINCA GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Yaylacık Mahallesi Türkoğlu Caddesinde meydana gelen diğer olayda ise 3 katlı apartmanın son katında yalnız yaşayan Fati Özcan’dan (84) haber alamayan gelini durumu komşularını söyledi. Komşuların yaşlı kadını görmediklerini söylemesi ve evin kapısını açan olmaması üzerine polis ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen polis ekiplerin kapıyı kırarak içeri girdiklerinde yaşlı kadının cansız bedeniyle karşılaştı.

Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı araştırmada sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği tahmin edilen yaşlı kadın’ın cesedi Savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili soruştur sürüyor.