Karabük'ün 100. Yıl Mahallesinde özel bir sitede  yaklaşık bir ay önce kiraladıkları dairede kumar oynattığı iddia edilen şahıslara polis baskını yapıldı. Kumar oynattığı iddia edilen zanlılar site sakinlerinin tepkisiyle karşılaştı.

Yaklaşık 20 daireden oluşan özel sitede bir aydır kiraladıkları dairede kumar oynattırdıkları iddia edilen kişileri defalarca polise ihbar etmelerine rağmen herhangi bir sonuç alamadıklarını öne süren site sakinleri, bu akşam polis tarafından yapılan baskında kumarcılara linç girişiminde bulunmaya çalıştılar.

Akşam saat 23.00 sularında kumarhane iddiasıyla polis baskınının yapıldığı dairede 15 kişi gözaltına alındı. Polisin minibüse bindirdiği kumarcılar site sakinlerinin saldırısından yine polisler kurtardı.

Site sakinleri yaklaşık bir ay önce tanımadıkları kişiler tarafından bir dairenin kiralandığını ve her akşam saat 21.00'dan sonra çok sayıda insanın sürekli apartmana giriş çıkış yaptığı, daire içinde de kumar oynadıkları iddiasında bulundular. Bütün site sakinleri baskın sırasında eylem yaptı.

Site sakinleri, "Bir aydır polise şikayet ediyoruz, her akşam 155 polisi arıyoruz. Birçoğunda polis gelmiyor, gelse de kimseyi almadan geri dönüyor ve ilerleyen saatlerde yine kumar hareketlilikleri başlıyor. Ailelerimizle, çocuklarımızla yaşadığımız bu sitede artık kendi tepkimizi koyma kararı aldık. Onlar bir daha buraya gelirse site içine sokmayacağız." dediler.

Editör: Haber Merkezi