Safranbolu’da akciğer kanseri tedavisi gören ayakkabı boyacısı 48 yaşındaki Muzaffer Çevik, hayatını kaybetti. İlçe esnafı, çok sevdikleri Çevik için boya sandığının başında helva dağıttı.

esnaftan helva

Safranbolu'da 25 yıldır ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlayan Muzaffer Çevik, hastanede akciğer kanseri tedavisi görürken yaşamını yitirdi. Anne ve babası 2 yıl önce ölen Muzaffer Çevik’in cenazesi, Köprülü Mehmet Paşa Camii’nde kılındı.

Cenaze namazına Belediye Başkanı Necdet Aksoy da katıldı. Çevik’in cenazesi, cenaze namazından sonra ilçe mezarlığında toprağa verildi.İlçe esnafı da çok sevdikleri Muzaffer Çevik için helva yaptırdı. Esnaf, Çevik’in boya sandığını, hayattayken boya yaptığı Sadri Artunç Caddesi’ndeki banka şubesinin önüne koyarak onun için helva dağıttı. Caddeden gelip geçenler, Muzaffer Çevik’in fotoğrafı bulunan sandığın başında dua etti.

EVİNİ DİYANET VAKFI'NA BAĞIŞLAMIŞ

Herkes tarafından sevilen, çevreye karşı duyarlı olan Muzaffer Çevik’in, 1 ay önce de Emek Mahallesi’ndeki apartman dairesini Diyanet Vakfı’na bağışladığı öğrenildi.

41
Editör: Haber Merkezi