24 Haziran’da yapılacak Genel seçimler öncesi AK Parti’ye resmi başvurular sürüyor. Kurulduğu günden bu yana AK Parti'nin çeşitli kademelerinde görev yapan ve son olarak İl Disiplin Kurulu üyesi olarak partide görev alan Serdar Dereli, il başkanlığında çok sayıda partilinin katılımı ile yaptığı açıklama sonrası resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

Başvurusu esnasında konuşan Dereli, " AK Partimizin kurulduğu günden bu güne kadar siyaseti ve teşkilatçılığı, burada sayın genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan öğrendim. 2001-2003 yılları arası gençlik kollarında kurucu üyeliği, 2003-2007 yılları arasında il yönetiminde mali idareler başkan yardımcılığı, 2007-2009 yıllarında belediye meclis üyeliği, 2014-2017 yılları arası il yönetiminde teşkilat başkanı olarak görev yaptım." dedi.

Siyasetteki hedefinin millete, ümmete ve şehre hizmet etmek olduğunu vurgulayan Serdar Dereli, "Tek hedefim kimsesizlerin kimi olan, mazlumların, milletimizin, ümmetimizin lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ölümüne yanında durmaktır." dedi.

AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Serdar Dereli, konuşmasının ardından katılım sağlayan partililere teşekkür ederek "Her şey Türkiye ve Karabük için, Allah yar ve yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi