Şehit Babası İsmail Akpınar: “Vatanım sağolsun”

Safranbolu Belediyesi tarafından Afrin bölgesine düzenlenen ‘Zeytindalı Harekatı’nda şehit olan Ömer Bilal Akpınar ve tüm şehitlerimiz için lokma dağıtımı yapıldı.

Misakı Milli Demokrasi Anıtında yapılan lokma dağıtımına Karabük Valisi Kemal Çeber, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, Şehit Akpınar’ın babası İsmail Akpınar ve dedesi Ahmet Güngör, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Lokma dağıtımı sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Vali Çeber, "Bugün hem tüm Türkiye'de hem de ilimizde konuşulan şudur, 'Karabük en güzel şekliyle şehidine sahip çıktı.' Herkes bana şunu sordu, 'Neyi yapabiliriz?' Herkes en fazla 'Neyi yapabiliriz?' diye uğraştı. Tüm Karabüklü vatandaşlarımıza, Safranbolulu vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Şehit Ömer Bilal Akpınar'ın ailesi için evlat kaybı anlamında en büyük acı olduğunu ancak hepimiz içinde en büyük gurur diyen Vali Çeber, " Karabük olarak 59'uncu şehidimizi verdik.

Bu memlekete bu vatana hiç kimsenin bir şey yapması mümkün olmayacaktır. Şehitlerimizin şefaati koruyacaktır. Şehit ailemize de metanetlerinden dolayı, böyle evlat yetiştirdiklerinden dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Şehit babası İsmail Akpınar ise kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek, "Vatanım sağolsun" dedi.

Editör: Haber Merkezi