Safranbolu’da bulunan Şehit ve Gazi Aileleri Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in eşi Miray Ürkmezer tarafından SAKEM’de verilen yemekte buluştu.

Düzenli olarak yapılan Cuma buluşmaları çerçevesinde gerçekleşen programda, okunan Kuranı Kerimin ve edilen dualardan sonra konuklara Aşure ikram edilmesi ile devam etti.

Yemek sonrası Şehit aileleri ile yakından ilgilenen ve uzun süre sohbet eden Miray Ürkmezer, “ Güzel ülkemizin neresinde olursa olsun Şehitlerimizin anne, baba, eş ve çocukları bizlere emanetleridir. Kaymakamlığımız ve Belediyemizin her birimi daima onların yanlarındadır.  Keza Gazilerimizle de her zaman birlikteyiz. Bizler bu değerli emanetlerimiz ile sık sık birlikte olmaktan, bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Ben Vatanımız için canlarını seve seve feda eden tüm Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, gazilerimize minnetlerimi sunuyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Ürkmezer, Şehit ve Gazilerimizin aileleri  SAKEM tarafından yapılan ve üzerinde asker figürü bulunan aşure ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Editör: Haber Merkezi