Afrin'de terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda Şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar'ın, vasiyetinden yazdığı "Anneme o istediği evi alsınlar." dileği yerine getirildi.

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar'ın, arkadaşına attığı mesajda "Anneme o istediği evi alsınlar." vasiyetini hatırlatmış, bir iş adamının evi almak istediğini söylemişti.

Vasiyetin ortaya çıkmasının ardından bir iş adamının söz konusu evi almak istediğini anlatan Şahin, şunları kaydetmişti:

"Bir iş adamı herkes gibi basından şehidimizin vasiyetini okumuş ve beni telefonla arayarak söz konusu evi şehidin ailesine almak istediğini söyledi. Ben de şehidin babası İsmail Bey ile temasa geçtim ve olurlarını aldım. İsminin gizli tutulmasını isteyen iş adamımızı aradım, Türk Kızılayı aracılığı ile Safranbolu’dan evi almak istediğini ifade etti. Safranbolu Kaymakamımız da konuyu takip edecek."

Şehit Akpınar'ın vasiyet ettiği evi geçen hafta ismini vermek istemeyen iş adamı alarak aileye verdi. Tapu işlemleri de tamamlanan eve şehit ailesinin istediği zaman taşınabileceği kaydedildi.

Editör: Haber Merkezi