Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi'nde yarın saat 14.00'da yapılacak kongrede Karabük TSO eski başkanı ve işadamı Sedat Namal'ın tek liste ile başkan adayı olduğu öğrenildi.

Bugün Vali Kemal Çeber başkanlığındaki uzun saatler süren toplantıya Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Milletvekilleri Niyazi Güneş, Cumhur Ünal, Hüseyin Avni Aksoy, Karabük TSO Başkanı Mehmet Mescier, AK Parti İl Başkani İsmail Altınöz ve Çelik İş Sendika Şube Başkanı Ulvi Üngören katıldı. Toplantının son iki saatinde ise Sedat Namal’da toplantıya dahil oldu.

Şehrin ileri gelenlerinin katıldığı toplantıda yarın yapılacak kongrede başkan adayı olarak tek isim üzerinde mutabık kalındı. Yapılan görüşmeler neticesinde Sedat Namal'ın tek liste ile kongreye gireceği kararı alındı. Başta Belediye Başkanı Rafet Vergili olmak üzere şehrin ileri gelenlerinin gayret gösterdiği ve tüm detayların ele alındığı toplantıya sonradan dahil olan Sedat Namal'ın kendisine tevdi edilen görevi layıkıyla yerine getireceği ve Karabükspor'u içerisinde bulunduğu zorlu süreçten en kısa zamanda kurtarmak için elinden geleni yapacağını ifade ettiği belirtiliyor.