31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında Karabük Belediyesi ilk Meclis Toplantısını Karabük Belediyesi Kent Meydanı Nikah ve Konferans Salonunda Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Başkanlığında gerçekleştirildi.

Karabük Belediyesi Kent Meydanı Nikah ve Konferans Salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan yeni dönemin ilk toplantısında üyelerin görev dağılımları yapıldı.

Meclis üyeleri arasından gizli oy ile yapılan seçim sonrası 1. Meclis Başkanvekilliğine Sait Aygün, 2. Meclis Başkanvekilliğine Celal Yörür seçilirken; Kâtip Üyeliğine Koray Gümüş ve Harun Cebeci asil, Şemsettin Yakut ve Kazım Çamlı ise yedek olarak seçildiler. Belediye Encümeninde görev alacak isimler ise Fatih Çapraz, Osman Köşker ve Hüseyin Erik oldu.

Toplantıda; İmar Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonları da oluşturuldu. Plan ve Bütçe Komisyonuna Ahmet Arslan, Kazım Özcan, Cemal Aybakır, Muhammed Kaya ve Mehmet Üstündağ seçilirken, İmar Komisyonunda ise Ömer Sürmen, Samed Salt, Harun Cebeci, Dursun Armağan ve Kenan Karabacak görevlendirildi.

Karabük Çevre Hizmetleri Birliği (KARÇEV) üyeliğine Taşkın Yılmaz ve Mesut Alıcı asil, Saime Öksüzoğlu yedek Batı Karadeniz Kalkınma Birliği üyeliğine ise Şemsettin Yakut, Orhan Ünal asil, Hülya Uğur ile Seher Berker yedek olarak seçildiler.

Karabük Belediye Meclisi Mayıs Ayı toplantısı 02 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 17:00’de Karabük Belediyesi Kent Meydanı Nikâh ve Konferans salonunda toplanmak üzere sonra erdi.
Editör: Haber Merkezi