AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, “Bizde makamlar yoktur, bizde hizmet vardır. Bizdeki hizmet anlayışlı makamlar ötesindedir” dedi.

saylar

AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, hafta sonu gerçekleştirilen AK Parti 2. Olağanüstü Kongresini değerlendirdi.
Saylar, makamlara dayalı bir siyaset anlayışlarının olmadığını Pazar günü tüm Türkiye ve Dünya kamuoyuna AK Parti olarak gösterdiklerini söyledi.

AK Parti İl Başkanlığı binasında Teşkilat kademeleriyle birlikte basın toplantısı düzenleyen Saylar, “Pazar günü Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılan AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresi ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, “ Bizler AK Parti kademeleri olarak her zaman millete ve ümmete hizmete de devam edeceğiz. Parti kademelerimizin hepsi burada bizler hizmet anlayışıyla 2001 yılında hangi aşkla çalıştıysak, 2016 yılında da aynı aşkla Karabük halkına, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Biz sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Pazar günü de kendisiyle bütün parti kademeleri, bütün delegeler helalleştik. Bizde makamlar yoktur, bizde hizmet vardır. Makamlara dayalı bir siyaset anlayışımızın olmadığını Pazar günü tüm Türkiye’ye ve Dünyaya kamuoyuna AK Parti olarak gösterdik. Bizdeki hizmet anlayışlı makamlar ötesindedir. O anlamda bizim Milletimize ve dünya mazlumlarına hizmet etme borcumuz vardır” dedi.

Saylar; “Kurucu Genel Başkanımız olan sayın Cumhurbaşkanımızın AK Parti ile duygusal bağını koparmaya hiç kimsenin ortadan kaldırmaya ne gücü yeter, ne de böyle bir duygu bağının dışına da kimse çıkamaz. Çünkü, sayın Cumhurbaşkanımız AK Parti’nin kurucusu ve kurucu liderimizdir. Cumhurbaşkanlığı kanunu çerçevesinde neyse orda onu gerçekleştirir ama biz AK Partililer olarak Cumhurbaşkanımıza olan duygusal bağı hiçbir zaman koparamayız ve koparmayız.

Bu anlamda gerçekleştirilen kongrenin Karabük’e de hayırlar getirmesini diliyoruz, yeni kurulan MKYK listesinde de biraz gençleştirme olmuştur . yeni kurulacak olan Bakanlar Kurulunun da hayırlar getirmesini diliyoruz” ifadesinde bulundu.