KARDEMİR A.Ş. Bağımsız Yönetim kurulu Üyeleri Ömer Faruk Öz, Bülent Gedikli, Osman Kahveci ve Mehmet Erdoğan imzalı bir basın açıklaması yayınlandı.

“Sakndal Rapor” başlıklı haberimizin yayınlanmasının hemen ardından yayınlanan basın açıklamasında, söz konusu rapor ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundular.

AK Parti’nin eski milletvekilleri olan ve KARDEMİR’de bağımsız yönetim kurulu üyeleri olan dört kişinin ıslak imzası ile yayınlanan basın açıklamasında “Batıkaradeniz.net haber sitesinde “Her şey bu raporla mı başladı?" başlıklı haber ile Karabük Net haber sitesinde Skandal rapor” olarak belirtilen ve var olduğu iddia edilen raporun, hazırlayan ve hazırlatanlarıyla ilgili olarak derhal ve ivedilikle tahkikata esas olmak üzere, Sn. Cumhuriyet Başsavcılığına intikal ettirilmesi gerekmektedir.” İfadelerini kullandılar.

Bağımsız üyeler yazılı basın açıklamasında Genel Müdür Hüseyin Soykan’ın KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Güleç tarafından önerildiği de belirtilerek “Halen şirketimizde Genel Müdür olarak görev yapan Dr. Hüseyin Soykan, Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Kamil Güleç bey tarafından önerilmiş ve yönetim kurulunca göreve başlatılmıştır.” denildi.
Editör: Haber Merkezi