SAKEM, yeni kursları ve 1752 kursiyeri ile Safranbolu’ya hizmet vermeye devam ediyor.


Safranbolu Belediyesi bünyesinde çalışmalarına devam eden Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi ( SAKEM ) 2017 – 2018 döneminde de çok sayıda kursiyeri ağırlamaya devam ediyor.

Kuruluşundan bu yana geçen süreçte İğne Oyasından Ebruya, Yabancı Dilden Takı Tasarıma, Resim, Müzik, Hat, gibi daha pek çok alanda kurs veren SAKEM bu yılda 7 şubesinde 106 değişik branştaki kursu, 1752 kursiyeri ile alanında tek olmaya devam ediyor.

SAKEM kurslarının özelikle ev hanımları tarafından yoğun ilgi gördüğünü kaydeden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Fatih Ürkmezer ; “ Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi 2017- 2018 kurs döneminde Safranbolulu hemşerilerimize hizmet vermeye devam ediyor.

Bu yıl 106 değişik branşta açılan kurslara toplam 1752 kursiyerimize hizmet veriyor. Yine Bu yıl ilk kez açılan Arapça B1 ve Rusça B1 kurslarına da yoğun ilgi olduğunu görüyoruz” dedi.

Zaman zaman kursları ziyaret ettiğini sözlerine ekleyen Ürkmezer, SAKEM’in Milli Eğitim, Halk Eğitim ve İşkur gibi müdürlüklerle verdiği meslek edindirme kurslarının yanı sıra hobi kursları ile de ilgi gördüğünü bununla birlikte verdiği seminer, panel ve gerçekleştirdiği etkinliklerle de adından sıkça söz ettirdiğini söyledi

Editör: Haber Merkezi