AK PARTİ İL BAŞKANI SAYLAR, MEHMET ALİ ŞAHİN'İN BAŞBAKAN OLMASINI ARZULADIKLARINI İFADE ETTİ

ARZULUYORUZ

AK Parti Karabük İl Başkanı Tirmuçin Saylar, 22 Mayıs’ta yapılacak kongreye ilişkin yeni Genel Başkan ve Başbakanın AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’in olmasını arzuladıklarını söyledi.

İl Başkanı Saylar, Genel Merkezde yapılacak olan İl Başkanları toplantısı öncesi gazetecilerle bir araya gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Hafta sonu yapılacak olan Olağanüstü kongre öncesi bir sürpriz bekleyim beklemedikleri yönde bir soruya “Biz sürpriz beklemiyoruz olmasını gerekeni bekliyoruz. Mehmet Ali Şahin’in Başbakan olmasını arzu ediyoruz. Karabük halkı olarak da bunu arzu ediyoruz. Sayın başkanımızın üslubunu ve tarzını gördüğünüz zaman her zaman gençlere ihtiyaç var diyor. Partimizin 2023, 2071 gibi ileriye dönük bir hedefleri var. Biz kendisine en tecrübeli olan siyaset adamı olduğunu ve her zaman kendisine ihtiyaç olduğunu söylüyoruz. Kendisi mütevazi olduğundan böyle söylüyor. Hem şehrimizin hem ülkemizin ihtiyacı olduğunu söylüyoruz. O anlamda başkanımızın da genç olduğuna inanıyoruz” dedi.
Editör: Haber Merkezi